dimecres, 16 de febrer del 2011

BosCam guanya el 2n premi a la 6a edició del concurs de ressenyes de la secció excursionista del Foment Martinenc

El Foment Martinenc de Barcelona, concretament la secció excursionista, ha organitzat aquest any 2014 per 6a vegada el seu concurs de ressenyes de muntanya, i en aquesta edició, ha donat el 2n premi a BosCam per la seva ressenya de la Cresta de Ferran en la secció de "muntanya tècnica".

Portada del tríptic del concurs de ressenyes
El passat 28 de novembre de 2014, el Foment Martinenc, va realitzar al seu local social del carrer Provença, 591 de Barcelona, l'entrega de premis de la 6a edició del Concurs de ressenyes de muntanya. En aquesta ocasió, hi havia dues modalitats de participació, "ressenyes de muntanyisme bàsic" per a travesses i rutes de senderisme en mitja i alta muntanya i "ressenyes tècniques" per a travesses i rutes en BTT, esquí de muntanya, raquetes de neu, espeleologia, escalada, descens de barrancs... 
BosCam, hi va participar en la categoria de "ressenyes tècniques" amb la ressenya de LA CRESTA DE FERRAN, que van realitzar durant l'agost de 2014.

Podeu consultar la web de la Secció Excursionista del Foment Martinenc així com fer un cop d'ull a les ressenyes guanyadores en cada una de les modalitats d'aquesta 6a edició fent clic aquí.

També podeu visitar la Web del Centre Excursionista de Taradell que també ha publicat una notícia en referència a aquest premi !
Recollint el premi i fent breu explicació de la ressenya